Kérjük támogassa a Hanság Kapuja Alapítványt!

Alapítvány célkitűzése, az ifjúságnak szervezett programokkal az állatok ismeretének, tiszteletének népszerűsítését, a felelős állattartásra nevelést, környezeti és természeti értékeink megismertetését, környezetbarát gondolkodásmód kialakítását szolgálja.

Programjaink iskolás - óvodás korosztálynak összeállított bemutatókból, állat és természetvédelmi kiselőadásokból, vetélkedőkből, nyári táborokban a gyermekek táboroztatásból tevődnek össze.

Terveink között szerepel a programok továbbfejlesztése. Speciális programcsomagok kidolgozása fogyatékkal élők számára. Állatterápiás foglalkozások megszervezése. Lovas-program beindítása. Tanösvények valamint akadálymentes szálláshelyek kialakítása is.

Amennyiben egyetért céljainkkal:

Ajánlja fel adójának 1 százalékát kiemelten közhasznú alapítványunk javára, melyet elektronikusan vagy postai úton is megtehet.

Adó 1 százalék!

Kérjük ajánlja fel alapítványunknak

adószámunk: 18984657-1-08

Önzetlen segítségét hálásan köszönjük! Maász Lászlóné a Kuratórium elnöke

Hogyan lehet rendelkezni az szja 1 %-ról?

A rendelkező nyilatkozat

A bevallási részét képezi. Aki adóbevallást ad, adóhatósági adó-megállapítást kér, a megfelelő oldal kitöltésével rendelkezhet adójának 1 %-ról.

A bevallás kitöltő program

Elektronikus adóbevallás készítésekor a keretprogram segítségével töltse ki a rendelkező nyilatkozatot az adó 1 százalékáról.

További információk az 1 + 1 százalék felajánlásáról: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (apeh.hu).

Közlemény

Az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról: 10KOZ

Elérhetőségeink

Szeretne kérdezni? Vegye fel a kapcsolatot velünk

Képgaléria

Képgaléria

© 2010 Hanság Kapuja Alapítvány